10 Karşılaştırmalı Fotoğrafla Geçen Yıldan Bu Yıla Değişen Saç ve Makyaj Trendleri

Moda, doğası gereği sürekli değişen bir şey. Dolayısıyla da bu kadar sık değişen bir şeyi, bazen takip etmekte zorlanıyoruz; bazen de “takip etmesek daha iyi” diye düşünüyoruz. Çünkü moda olan her şey, ne yazık ki bizim zevkimize hitap etmiyor. Zaten moda, insanın kendine yakışanı röröröröröör.. 🙂

Biz de bu saydığımız sebeplerden, geçen yılın makyaj modasını bir ele alalım istedik. O zaman nasıl da beğenip yapmışız, şimdilerde hayret ediyoruz… Neden mi? Çünkü yeni bir yıl, yeni bir makyaj modası demek. Artık devir değişti; e tabi Çelik de değişti…

İşte 2016 yılında kaldığı için çok sevindiğimiz ve bu yıl yerini çok daha güzellerine bırakan 10 saç-makyaj trendi.

1. Boyalı olanlar yerine; son derece “doğal kaşlar”…

Eğer 2016’da moda olan bu kaşlar yüzünden bir hayli dertliyseniz, o günleri unutun deriz. Çünkü bu sene kesinlikle her şey değişti; bu yılın trendi dağınık ve doğal kaşlar…

2. Uzun ve sık kirpikler “in”, doğal görünen kirpikler “out”…

Bu yıl, uzun ve sık kirpiklerin yılı olacak. Bu yüzden zor günler için bol bol eyeliner ve takma kirpik stoklamayı unutmayın.

3. Pastel tonlar yerine; parlak maskara, parlak eyeliner…

Geçen yıl çok moda olan doğal makyaj, bu sene yerini farklı bir şeye bırakıyor. Pembe ve şeftali tonları yerine, bu yıl, ultra parlak maskaralar ve göz kalemleri ön planda.

4. Kontür uygulaması yerine, doğal cilt rengi…

Geçen yılın modası kontür uygulamasının verdiği zahmet yüzünden, bundan hiç memnun olmayanlara iyi haberlerimiz var. 2017, çok katmansız doğal yüz tozlarının yılı. Artık yapmanız gereken tek şey, doğal cildinizin rengini korumak!

5. Mat rujların pabucunu dama atan parlak rujlar…

Geçen sene her kadında gördüğümüz mat dudaklar, bu yıl yerini parlak olanlara bırakıyor. Oh be, resmen özlemişiz bu görüntüyü!

6. Renkte şarap tonları yerine çilek aromalı rujlar…

Geçen yılın modası olan şarap toplanlarından artık ufak ufak vazgeçebilirsiniz. Çünkü bu yıl, çilek, ahududu aromalı capcanlı renkteki rujlar trend.

7. Saçlarda ise retro dalgalar yerine belirgin bukleler…

Büyük dalgalı saçları itiraf edelim sevmiştik. Ancak ne yazık ki, bu sene, ince maşa ile yapılmış kıvırcık saçlar moda! E saçları doğalından böyle olanlar yaşadı o zaman!

8. Parlak tonlar yerine daha sakin renkler…

Son birkaç yıldır moda olan parlak renklerdeki saç çılgınlığı, şükür ki yavaş yavaş ölüyor. Bu yıl daha sakin ama yine de güzel tonlar trend…

9. Derli toplu saçlar “in”, dağınık saçlar “out”…

Biz aslında bu dağınık saçlardan son derece memnunduk, çünkü kolayımıza geliyordu… Ancak ne yazık ki bu sene, saçlarımız için biraz uğraşmamız gerekecek. Artık daha sıkı ve düzgün görünen saçlar moda.

10. Yarım ay manikürü yerine parlak tırnak uçları…

Geçen yılın modası yarım ay manikürü, nihayet sona eriyor. Bu yıl, bunun yerine, daha önce hiç görmediğimiz bu parlak French modeli trend.

Yararlanılan Kaynak: BrightSide

İLGİLİ YAZILAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisement -

SON YAZILAR