Annesiyle Birlikte Doğuma Girip Kardeşinin Doğmasına Yardım Eden 12 Yaşındaki Kız

Bir bebeğin dünyaya gelişi gibi büyüleyici bir ana tanıklık etmek, gerçekten de çok etkileyici olsa gerek. Ve genelde bu özel ana, doktorlar ve anne dışında en fazla bebeğin babası tanıklık edebiliyor. Daha doğrusu alışık olduğumu sahne bu şekilde.

Ancak şimdi sizlere anlatacağımız hikayede, işler biraz farklı işliyor. Çünkü bu kez, bu özel ana tanıklık eden kişi bebeğin 12 yaşındaki ablası! İşte fotoğraflara bakarken gözlerinizin dolmasını engelleyemeyeceğiniz duygu dolu bir doğum hikayesi.

Zack ve Dede Carraway çifti, geçtiğimiz Salı günü 3. çocuklarını dünyaya getirdiler.

Ancak Dede’nin doğumunu yaptıran doktor; biraz farklıydı… Çünkü o, 12 yaşındaki kızı Jacee’ydi!

Jacee, birkaç yıl önce de, ortanca kardeşinin doğumuna girmek istemişti; ancak ailesi çok küçük olduğu için buna izin vermemişti.

Ama bu kez hayalleri gerçek oldu! Annesiyle birlikte doğuma giren küçük kızın heyecanını gören Dr. Walter Wolfe, ona kardeşinin doğmasına yardım etmek isteyip istemediğini sordu.

Küçük kız ise şaşkınlıkla bu teklifi kabul ederek, doktorun ellerini yönlendirmesiyle, kardeşinin göbek bağını kesti ve onun dünyaya gelmesine yardımcı oldu.

Cayson ismi verilen bebek sağlıklı bir şekilde doğdu ve küçük kızın bu büyüleyici ana tanıklık ettiği duygusal fotoğraflar da, Facebook’ta 140 binden fazla kez paylaşıldı!

İnsanlar, küçük kızın babasının çektiği bu göz dolduran fotoğraflara, “Bu kardeşini daha fazla seveceksin, çünkü onun bir parçan olmasına izin verdin. Kalbim patlayacak!” gibi yorumlarda bulundular.

Ne diyelim, biz de bu tatlı aileye, bir ömür boyu birlikte mutlu bir yaşam diliyoruz! 😍

Yararlanılan Kaynak

İLGİLİ YAZILAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisement -

SON YAZILAR