Ana Sayfa Güzellik Saçlarında Değişiklik Yapmak İsteyenlerin 2017 Bitmeden Denemesi Gereken 10 Saç Trendi

Saçlarında Değişiklik Yapmak İsteyenlerin 2017 Bitmeden Denemesi Gereken 10 Saç Trendi

0

Eğer şu sıralar saçlarınızda bir değişiklik yapmak istiyor ancak ne yapacağınıza bir türlü karar veremiyorsanız; bu liste tam da size göre! Çünkü listemizde, 2017 saç trendleri yer alıyor; yani bunlardan herhangi birini yaptırmak için hiç tereddüt etmenize gerek yok.

İşte 2017 bitmeden mutlaka denemeniz gereken o saç trendleri.

1. Süper düz saçlar

Düz, pürüzsüz ve parlak saçlar 2017’nin ana trendlerinden. Ancak bu trend, herkes için doğru seçim olacak diye bir şey yok. Saçlarınız konusunda önceliğinizin “sağlık” olması gerektiğini unutmayın; bu yüzden saçlarınızı düzleştirmeden önce mutlaka koruyucu bir sprey uygulayın.

2. Tepeden at kuyruğu

Ne kadar tepeden, o kadar iyi! At kuyruğunuzun sıkı ya da salaş olması ise sizin tercihiniz; ikisi de kabulümüz. 🙂

3. Hafif dalgalı saçlar

Bir başka doğal görünüm: Düzleştirici yardımıyla yapılmış dalgalı saçlar. Üstelik bu harika görüntüye, düzleştiriciye sardığınız saç tutamını hafifçe döndürerek ulaşabilirsiniz. Ama saçlarınızın ucunu düz bırakmayı unutmayın!

4. Uzun kahküller ya da retro tarz

Kahkül modası, geçtiğimiz yıldan bu yıla; daha uzun ve daha hacimli bir şekilde geri döndü! Artık kahküllerinizin uzaması konusunda endişelenmenize gerek yok; çünkü moda bu!

5. Çok uzun saçlar

Bu sene saçlarınızı uzatabileceğiniz maksimum seviyeye kadar uzatın; çünkü uzun saç bu yılın en önemli trendlerinden biri. Eğer saçlarınızı kestirmek istemiyorsanız ya da “Acaba uzatsam mı?” diyorsanız; ne yapmanız gerektiğini şimdi daha iyi biliyorsunuz.

6. Yandan ayrılmış saçlar

Eğer yeni bir saç modeli istiyorsanız, saçınızı orta yerine yandan ayırmayı deneyin. Bu, saçınızın daha hacimli görünmesini sağlayacak ve elde edeceğiniz doğal ve asimetrik görünüm, sizi son derece yenilenmiş gösterecek!

7. Nemli saçlar

Nemli veya düzgün bir şekilde jölelenmiş saç, özellikle ünlülerin severek uyum sağladığı bir trend. Saçınızın ne kadar parlak ve ıslak olacağına ise siz karar verin. Çünkü her şekilde, şık bir görüntü garanti elde edeceksiniz.

8. Kestaneye yakın sarı saçlar

Parlak ışık, bu saç rengine sarışın bir görünüm verirken; daha aydınlatılmış bir ışık, altın kestaneye dönüştürür. Kimse saç renginizin ne olduğunu tam olarak belirleyemeyeceği için; bu görüntü sizi gizemli bir hale getirecek.

9. Cinsiyetsiz saç kesimleri

Bu saç kesimini, sadece cesur kadınlar kullanabiliyordu; ancak bu sene, herkeste göreceğiz…

10. Asi tarz

Bu tarz; cinsellik, doğallık ve bireysellik gibi şeyleri bir araya getiriyor. Hatta böyle bir saç modeli, gençliğin ve cesaretin bir sembolü gibi. Tek dikkat etmeniz gereken; bu saç modelinin genel tarzınızla bir bütünlük yakalıyor olması.

Yararlanılan Kaynak

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz