Yaptırdığı Dudak Silikonu Yüzünden Dudaklarını Kaybetmek Üzere Olan Merve Hemşire

Adana’da yaşanan bu olay, dikkatlice okunması gereken cinsten. Ve bu tarz operasyonların ne kadar önemli olduğunu kanıtlar nitelikte. “Siz siz olun…” diyerekten konumuza geçelim.

Adana Çukurova Üniversitesi Balcalı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çalışan 22 yaşındaki Hemşire Merve Keleş’in doğuştan alt dudağının bir tarafı yüksekteydi.

Hem şekil bozukluklarını düzeltmek hem de kalınlaştırmak için dudak dolgusu yaptırmak istiyordu.

Kalça ve göğüs dolgusu yaptıracak olan arkadaşının Instagram’da rast geldiği “Medikal Estetik Uzmanı Songer G.” isimli hesabı gördü.

İletişime geçti; 2 yıl tıp okuduğunu ve Azerbaycan’da eğitim gördüğünü öğrendi. İlk olarak 500 liraya geçici dolgu yaptırdı. Bu dolgu, Songer G’nin “3-4 ay idare eder” demesine rağmen 1 hafta sonra eridi.

Geçici dolgusu eriyen Keleş, Soner G.’ninde tavsiyesi üzerine 1.000 TL’ye kalıcı silikon dolgu yaptırdı. Soner G.’nin “Kliniğim tadilatta, işlemi evde yapalım.” demesi üzerine işlem evde gerçekleşti. İşlemden yarım saat sonra, Keleş’in dudağı şişti ve ateşi çıkmaya başladı.

Ertesi sabah Keleş, Soner G.’ye gitti ve durumu anlattı. Soner G. durumun enfeksiyon olduğunu, kendisini aştığını ve doktora gitmesi gerektiğini söyledi.

Keleş bu durum üzerine özel bir hastaneye gitti ve orası da enfeksiyon olduğunu söyleyerek eve gönderdi.

Bunun üzerine Merve Keleş, bu malzemenin ne olduğunu anlamak için araştırma yaptı. Bu araştırmada şahsın kadın kuaförü olduğu olduğu ortaya çıktı.

Merve Keleş şu anda 19 gündür hastanede yatıyor. Ve doktorlar kullanılan malzemenin ne olduğunu bilmedikleri için müdahalede bulunamıyorlar.

Keleş, Soner G.’yi kullandığı malzemeyi öğrenmek için aradığında: ‘Söylemek zorunda değilim, seninle muhatap olamam’ dediğini belirtiyor. Ve bunun üzerine emniyete giderek şikayetçi olduğunu söylüyor.

Genç kadın, bu hafta ameliyat olacak ve belki de dudağını tamamen kaybedecek…

Lütfen ne ve kim olduğunu bilmediğiniz yerlerde bu tarz operasyonları gerçekleştirmeyin. Merve Keleş’e acil şifalar diliyoruz…

İLGİLİ YAZILAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisement -

SON YAZILAR